Korporata

Rreth Nesh

Zonja është një platforme blerjesh online për femra me përvojë dhe me besueshmeri në treg. E themeluar në gusht të vitit 2019. Eshte vendosur kyresisht ne Shqipëria dhe Kosovo. Operacionet tona të shitjes në internet mbulojnë të gjitha vendet e Ballkanit dhe Europe. Modeli ynë i biznesit është një formë e tregut online (marketplace) e cila i lejon konsumatorët të blejnë drejtpërdrejt veshje ndërmjetë internetit. Qëllimi jonë; Të gjitha nevojat e një femre në përputhje me trendet aktuale të modës; kemi zgjedhur ti ofrojmë me cilësinë më të mirë dhe çmimin më të mirë.Veshje te larmishme me një stil sipas shijeve dhe bindjeve të tyre.

Konsept

Turqia nga eksperienca që ka në prodhimin e tekstilit në eksportimin e tij dhe përqasjes teknologjike, ka krijuar një frymë të re përsa i përket shitjeve online. Duke u mbështetur në këto arritje dhe me ndihmen e këtyre profesionisteve po sjellim dhe këtë punën tonë.

Pse Zonja?

  • Rrjeti i organizuar plotësisht dhe një gamë e gjerë produktesh.
  • Pranojmë kërkesa për kthim, ndërrim dhe rimbursim.
  • Ofrojme shërbim efektiv dhe mbështetje plotësisht ndaj klientit.
  • Mundësi të ndryshme pagese te blerjes
  • Transport i mbështetur plotësisht
  • Një platformë dixhitale të përdorshme dhe me performancë, sigurimin e informacionit të kualifikuar të produktit.