Sherbimi Klientit

Kthimet & Rimbursimet

Të gjithë artikujt e kthyer duhet të dërgohen në gjendjen e tyre origjinale me faturën tatimore, me etiketën e produktit që të pranohen. Ju keni të drejtë të ktheheni produktin brënda 48 orëve që nga momenti i dorëzimit të produktit. Mënyrat e rimbursimit janë keto:
 1. Ju japim një rimbursim të plotë nëpërmjet mënyrës origjinale të pagesës (mund të merrni paratë mbrapsht).
 2. Marrja e një produkti tjeter me të njejtën ose tjeter vlere.
Ne synojmë t’ju rimbursojmë brenda 14 ditëve nga marrja e artikullit të kthyer. dhe paketimin kur është e mundur, duke përfshirë etiketat

Transporti

Zonja dërgon produkte kryesisht të gjitha vendet e Ballkanit dhe Europe. Tarifat e transportit ndryshojnë në varësi të postës së zgjedhur dhe adresës së dorëzimit të porosisë. Në kohën e blerjes do të shfaqen mënyrat e transportit, data dhe kostoja e dorëzimit të porosisë.
Mënyrat e Transportit dhe Kostoja
 • Transport Private:
  Tirana: 200 Lekë (24 orë)
  Rreth Tiranës: 250 Lekë (24 orë)
  Qytete të tjera Shqipëri: 300 Lekë (48 orë)
  Kosova: 6 euro (7 ditë)
  Maqedonia e Veriut: 8 euro (10 ditë)

 • Posta Shqiptare, DHL, Fedex
  Jashtë trevave shqiptare (Shqipëri, Kosovë, Maqedonia e Veriut) Çmimi në varësi të vendit/zone/rajon ku dërgohet dhe peshës të produktit.

Pagesa

Zonja ofron mundësinë e kryerjes së pagesave në mënyrë të garantuar me siguri maksimale, të thjeshtë dhe të shpejtë në 24/7. Ju mund të përdorni cilindo nga llojet e pagesave të renditura më poshtë. Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me pagimin e porosisë tuaj, ju lutemi kontaktoni me ekipin tonë të Kujdesit për Klientin.
Metodat e Pagesës
Nëse mënyra e pagesës është zgjidhur si:
 • Ne dorë gjatë dorëzimit: Pagesa kryhet me para (cash) në dore gjatë dorëzimit të produktit.
 • Pagesa online (kartë, paypal): Pagesa elektronike mund të kryhet nëpërmjet kartave VISA ose Mastercard të kujdo banke brenda dhe jashtë Shqipërisë. Procedura është mjaft e thjeshtë dhe e shpejtë.
  Kujdes! Pagesa online eshtë përkohësisht e padisponushme për shkak të kompleksitetit rregullator dhe tatimor.