Shall Kremi i Holle – Jeshil

1,200 L

Materiali: Chiffon (i holle,i tejdukshem,i lehte)
Gjatesija:  80×180 cm
Kujdes:      Lahet me 30°C ne lavatrice,me dore  dhe pa e shtrydhur)

SKU: N/A Categories: , Tag: